NIEUWSBERICHTEN
Het AB Register is een project in evolutie. Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina voor de meest recente updates en nieuwsitems.

Wenst u graag via mail op de hoogte te blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief voor verschaffers, broeiers of producenten onderaan deze pagina.
Voorschriften voor niet-AB Register deelnemers (varkenshouders)
22/09/2017
De voorschriften die in AB Register door de mengvoederfirma of apotheker worden geregistreerd, worden doorgegeven naar Sanitel-Med op naam van de voorschrijvende dierenarts. Voorschriften van niet-AB Register deelnemers dienen rechtstreeks in Sanitel-Med ingegeven te worden door de voorschrijvende dierenartsen.
Koppeling Sanitel Med
29/03/2017
Sinds 27/02/2017 is er een wettelijke verplichting om alle voorgeschreven, verschafte en toegediende antibiotica en antidiarrhoica op basis van zinkoxide voor diergeneeskundig gebruik te registreren in Sanitel-Med, dit voor pluimvee (leg- en braadkippen), varkens en vleeskalveren.
Nieuwsbrief verschaffers
Wilt u als dierenarts, mengvoederfabrikant of apotheker graag op de hoogte blijven van de evoluties binnen het AB Register?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor verschaffers.
Nieuwsbrief producenten
Wilt u als producent graag op de hoogte blijven van de evoluties en nieuwe mogelijkheden binnen het AB Register?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor producenten.
Nieuwsbrief broeiers
Wilt u als broeierij graag op de hoogte blijven van de evoluties binnen het AB Register? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor broeiers.