NIEUWSBERICHTEN
Het AB Register is een project in evolutie. Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina voor de meest recente updates en nieuwsitems.

Wenst u graag via mail op de hoogte te blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief voor verschaffers, broeiers of producenten onderaan deze pagina.
AB Register op Agridagen 2020
28 februari tot 1 maart 2020
Van vrijdag 28 februari tot zondag 1 maart 2020 is AB Register aanwezig op de derde editie van Agridagen 2020 in Weelde Depot, Geeneinde 54 te Ravels. Breng ons zeker een bezoek in Hal 1, stand 1441. Van harte welkom.
AB Register vzw werft aan!
5/12/2019
AB Register vzw zoekt een nieuwe coördinator.
Voorschriften voor niet-AB Register deelnemers (varkenshouders)
22/09/2017
De voorschriften die in AB Register door de mengvoederfirma of apotheker worden geregistreerd, worden doorgegeven naar Sanitel-Med op naam van de voorschrijvende dierenarts. Voorschriften van niet-AB Register deelnemers dienen rechtstreeks in Sanitel-Med ingegeven te worden door de voorschrijvende dierenartsen.
Koppeling Sanitel Med
29/03/2017
Sinds 27/02/2017 is er een wettelijke verplichting om alle voorgeschreven, verschafte en toegediende antibiotica en antidiarrhoica op basis van zinkoxide voor diergeneeskundig gebruik te registreren in Sanitel-Med, dit voor pluimvee (leg- en braadkippen), varkens en vleeskalveren.
Nieuwsbrief verschaffers
Wilt u als dierenarts, mengvoederfabrikant of apotheker graag op de hoogte blijven van de evoluties binnen het AB Register?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor verschaffers.
Nieuwsbrief producenten
Wilt u als producent graag op de hoogte blijven van de evoluties en nieuwe mogelijkheden binnen het AB Register?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor producenten.
Nieuwsbrief broeiers
Wilt u als broeierij graag op de hoogte blijven van de evoluties binnen het AB Register? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor broeiers.